• Welcome to Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода.

Силата на Супер Антиоксиданта на Аквасорс

Започната от omba, 29, Май, 2011, 22:57:53

« назад - напред »

omba

Здравейте, казвам се Милена и съм от Ямбол. Искам да ви разкажа и моята лична драма, и начина, по който се излекувах.
През октомври 2010г.  направих профилактичен гинекологичен преглед, на който се оказа, че съм 3-та А група. Направих един курс на лечение с Изопринозин и някакви влагалищни таблетки, но не ми помогнаха. Посетих специализирана клиника в София  през февруари 2011г. Там се уговорихме следващият месец ( март) да посетя клиниката отново за  конизация на шийката на матката.
Споделих притесненията си с моята зъболекарка д-р Владева ( най-искрени благодарности), която ме запозна с продуктите на Аквасорс, и по-конкретно със Супер антиоксиданта. Взех си две опаковки и започнах прием на 5 капсули на ден. След около 35 дни си направих цитонамазка и се оказа, че е станало чудото - резултатът ми беше 2-ра група. Няколко дни след това си направих и HPV - тест, който се оказа отрицателен.
Моля, всички дами да не прибързват с оперативни интервенции...Направете като мен и чудото със сигурност ще стане.
Искам моята история да стигне до колкото  може повече жени в подобно положение и да им помогна да се чувстват здрави и жизнени.