Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: Фейсбук групи  (Прочетена 2470 пъти)

Неактивен Boyana

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Публикации: 34
  • Karma: +0/-0
    • Профил
  • Skype: perla_05
Фейсбук групи
« -: 21, Октомври, 2019, 15:32:35 »
В какви групи да се присъединяваме?


Групи по интереси. Не бизнес групи където всички продават така или иначе. По лесно се правят приятелства в групи където имате нещо общо с членовете им. Хората се присъединяват към хора, които познават харесват и имат доверие, ние  също харесваме хора, с които имаме нещо общо.

Стратегия К.Х.Д.С.- коментирайте, харесайте, добавете го за приятел, напишете му съобщение. Онлайн е толкова лесно да срещате неограничен брой хора, където и да се намират те. Най-лесно е да намирате нови приятели в групи които са свързани с  хобитата ви и интересите ви. Например ако се интересувате от спорт или от астрология, кучета, шиене, цветарство, джогинг, тренировки, духовно развитие, планинарство, деца, пътуване, мода, грим, винарство, изкуство, ветроходство, йога ;)…. Каквото се сетите. Много лесно ще намирате общи теми с такива хора и ще се свързвате с тях по естествен начин.

Пример:

Коментирайте:  Хей харесва ми какво правиш, бих се радвал да те добавя като приятел.
Харесвате поста  му
Добавяте го за приятел
Пращате лично съобщение

Запомнете, че хората обичат да им харесваме и коментираме постовете. Замислете се когато някой харесва или коментира ваш пост/снимка – на вас ви харесва нали?
Онлайн важат същите правила на общуване както и офлайн – интересувайте се от другите, давайте стойност в общуването, допринасяйте в тази група и в разговорите с хората там.

Съвет: щом се присъедините към група, пишете на администратора на групата– Здравей, благодаря за приема, точно се присъединих, много харесвам групата, благодаря че си я направил  - това е все едно да се запознаеш с човека, в чиято къща си отишъл на парти.

Като ги добавите за приятел, коментирайте Хей харесваш ми , кефиш ме, добавих те като приятел, и само след като ви приемат приятелството им пишете на лично, защото преди да са ви приятели, ЛС не излизат в общата нотификация.
Не се присъединявайте в бизнес групи – ние търсим приятели, а в тези групи всичко е доста по-формално, хората там винаги продават нещо и не е толкова естествено запознанството. Ако сте нови в ММ, също така се чувствате неудобно да говорите за бизнес.

Абонирайте се за пълен достъп!

« Последна редакция: 07, Ноември, 2019, 10:34:00 от Boyana »