• Welcome to Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода.

Справян с възраженията

Започната от Boyana, 22, Май, 2019, 10:26:02

« назад - напред »

Boyana

Как да отговорите на 21 от най често появяващите се възражения:

1.   Това да не е пирамида?
   Пирамидите са незаконни – няма обмен на стоки или услуги. Ние предлагаме висококачествени продукти, имаме Х доволни клиенти и дистрибутори, които са ревностни фенове на тези продукти.
   Ако вярвате в професията и сте човек, който излъчва почтеност, това възражение рядко ще се появява, ако изобщо се появи. Забелязали ли сте, че тези от вас, които сте силни и влиятелни хора, не срещате това толкова често?
   Не, защо питаш?
   Радвам се, че попита, защото това е за хора, които не се занимават с незаконни схеми.
   ММ е да доставиш стоки и услуги директно до клиента и няма нищо незаконно в това.
   Какво имаш предвид? - Понякога те не са сигурни или не знаят
   Попитайте: ,,Ти ли се занимаваш с някоя пирамида?" – така го питате все едно ,,Ти ли се занимаваш с нещо незаконно?" Или: ,,Да не намекваш, че аз се занимавам с нещо незаконно?
   Имайте предвид, че хората, които са скептични и негативни обикновено са разорени. Просто се пренасочете към някого, който иска да му се помогне и е достатъчно схватлив да разбере, че ММ е професия.

2.   МЛМ има лоша репутация
   ,,Аз си мислех същото като започвах. Благодарение на лидерите в индустрията, мрежовият маркетинг сега е не само валидиран, но и фокусиран върху това да бъде професионален."
   ,,Ще откриеш неетични хора във всеки бизнес. В мрежовия маркетинг ние взаимно се поддържаме към високи стандарти така че в крайна сметка тези, които петнят името на професията, излизат от нея."
Винаги се опитвам да пречупя нещата през моят личен опит и история и затова вместо да им казвам:  ,,Ще откриете, че във всеки бизнес има непочтени хора."  аз им казвам: ,,Аз направих свое проучване и, когато наистина се задълбочих, открих, че не само във ММ има такива хора, но и във всеки друг бизнес."
    С ММ можеш да стартираш голям бизнес с малка инвестиция.
   Дайте им информация от трета страна: ,,Кой ти каза това?" (Зет ми). Той богат ли е? (Не) Притежава ли бизнес? (Не) Считаш ли го за достоверен източник по какъвто и да е въпрос? (Не особено) Р. Киосаки, Уорън Бъфет, Тони Робинс, Ричард Брансън са големи привърженици на ММ. Считаш ли, че те са достоверни като експерти?"

3.   Имам лош опит с МЛМ
   ,,Съжалявам да го чуя, любопитна съм. Имаш ли нещо против да споделиш какви са били предишните ти преживявания с ММ?"
   ,,Бил ли си някога на ресторант и да си ял гадно ястие? Реши ли да не ходиш по ресторанти вече заради това? Бил ли си някога на гадна среща? Реши ли, че ходенето по срещи не е за теб?"  Тези двете са за да разхлабите положението: ,,Никога не знаеш, докато не опиташ. Никога не си правил ММ с мен, защо просто не дадеш шанс?"
   Това е вашето време, в което да преобърнете негативното им възприятие за ММ. Те ще оценяват вашите знания и ще изпробват вашите умения
   Има много причини за някой да им лош опит с ММ – Кажете: ,,Има хора, които дават на ММ лошо име. От какво естество е твоят негативен опит?"
   ,,О, кой ти каза това? (Прочетох го в Интернет) А, така ли? Знаеш ли какво, и аз бях така, но после направих свое проучване и открих,... Абонирайте се за пълен достъп!
[/quote]