Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Последни публикации

Страници: 1 ... 8 9 [10]
91
Отзиви за продуктите / Моята история
« Последна публикация от vavali4 - 21, Януари, 2011, 17:02:11 »
Казвам се Вася.Точно преди година отчаяно търсех начин да подобря здравето си. 
   Току-що гинеколожката ми беше казала, че трябва да се оперирам, за да си разреша проблемите /в чантата ми имаше листче с телефона на препоръчания от нея доцент, но не мислех че е удачно да го използвам /.Имах обилен и продължителен цикъл, съпроводен и с кръвоизливи / от години, но през последните две оплакванията ми се засилиха /, който ме караше да се чувствам ужасно.Анемията беше едно от последствията.Появиха се и проблеми във дните в промеждутъка между месечните ми цикли.Гърдите ме боляха безпричинно, 2-3 пъти си правих мамография, но нищо притеснително не откриваха лекарите.Лекарства не съм пила, но пробвах с лечебно гладуване, билки, хомеопатия.
    Малко преди гинеколожката, с личната ми лекарка /която много уважавам / проведохме един такъв разговор.Имах от година и половина шиен радикулит/диагноза, поставена ми от невролог /.Минах през инжекции, повече от месец пиех и лекарства, физиотерапия, лечение при биоенерготерапевт, хомеопатия, балнеолечение и накрая като отидох при личната си лекарка и и споделих,че не си чувствам ръката здрава / не смеех да нося по-тежки неща с лявата си ръка, пазех я целенасочено от физически усилия /, защото ме болеше, макар и да бяха отшумяли част от оплакванията ми, тя ми каза, че от тук нататък така ще е, може и по-зле да става.Аз се засмях и и казах: Но аз съм само на 47 години!
    Кръстът ме схващаше поне през 3 месеца.Първоначално пиех диклак и подобни такива, след това започнах да ходя на процедури при една биоенерготерапевтка / тъй като стомахът започна да ми създава проблеми /.Възстановявах се, но не винаги напълно и след определен период пак се схващах.Това е нещо много болезнено, повярвайте ми.   
   Водех почти природосъобразен начин на живот / прекален светец и богу не е драг/-предпочитам ходенето пеша, рядко използам автомобилния транспорт, ходя на туризъм, започнах с йога да се занимавам, в храната ми преобладават плодовете и зеленчуците, а на практика се чувствах болна.
   Точно тогава открих Емил Найденов чрез нета, а той ме откри за Аквасорс, за което съм му благодарна.Започнах да използвам продуктите, които той ми казваше - АФА, ЕМК, Колактив3, Мунрайс.Това продължава и до днес.След третия месец ръката не ме болеше, оплакванията във времето между два цикъла ми изчезнаха, а след петия месец цикълът ми се нормализира.Вече цяла година кръстът не ми се е схващал.Имах проблем с освобождаването на дебелото си черво, след 2-3 месец и той се разреши.Паралелно с тези продукти изпих и едно "Лесно начало", едно "Алое фреш", Коензим Q10, САО, а сега пия от Плодовата енергия.
      В момента се чувствам жива.Продуктите на Аквасорс присъстват постоянно в менюто ми и в това на децата ми.Вярвам в тях, защото постоянно виждам тяхното въздействие върху себе си и хората, които най-много обичам.
     За някои написаното може да звучи пресилено, но това са фактите.А, който ме познава знае, че лъжата не ми е присъща.
    Това беше момент на откровение в деня на навършване на 48 -та ми годишнина, защото съм убедена, че споделяйки казаното мога да съм полезна на много хора.
92
Отзиви за продуктите / Нещо обикновено
« Последна публикация от tritedivaneta - 13, Януари, 2011, 09:07:38 »
Здравейте, казвам се Деяна. Преди няколко години, когато за пръв път чух "Аквасорс", веднага попитах "Защо пък Аквасорс?", сега вече знам и отговорите са ми много повече от един.
Защо Аквасорс?
Благодарение на Aквасорс съм жива,  да благодарение на няколко капсули, аз продължавам да дишам, да се радвам на децата си и да изгарям от любопитство какво ще ми донесе  утрешния ден. Историята е простичка, но много ми се иска да в споделя с вас. Аз съм майка на три деца..според нашите щампи „ майка героиня” ..нищо геройско няма в това да имаш деца, да се грижиш за тях, да ги обичаш..най-нормалното нещо на този свят.  Грижата понякога ти коства повече усилия, понякога те изтощава и измаря, но въпреки това си щастлив, че я даваш. Имаше един период, когато малките бяха на 1 и половинa и 3  и на 7 години и за няколко месеца трябваше да бъда сама с тях т.к. нашият татко беше на работа в Румъния. Справих се, но това ми костваше много енергия..напрежението беше невероятно, тътена в главата „не се справяш” започваше от сутринта, чувствах се изтощена и виновна, че губя контрола, а точно в този момент аз не трябваше да си го позволявам защото децата ми зависеха само от мен. И тогава моята приятелка ми каза „ А ти защо не пиеш нещо за енергия”,  продукти имах, цели опаковки стояха почти не отваряни „ да има за децата”. …Благодаря на себе си ,че я послушах. Започнах да пия Зелена енергия. Ако не си бях дала сметка как се 4увствах преди да започна да я пия, щях да кажа”не усещам никаква разлика”, а разлика имаше. За една две седмици..тътена „не се справяш” изчезна, „мамооо, ставай” се превърна в „хайде сънливци, има ли гладни”. Аз отново бях влязла в релси, а когато след още няколко седмици се появи възможност  децата да отидат при баба, а аз бъда при съпруга си заедно със многото книги си взех и добавките „ аз заслужавах да направя нещо за себе си”. Преживяването беше много хубаво, последния ден преди да си тръгнем към България, си подарихме една екскурзия до Сибиу, там има огромен музей на открито, който се намира н а5 км от града , зелени ливади, езера – красота. Красота, на която се любувах за кратко , защото ме ухапа пчела. Никога не съм имала каквито и да е било здравословни проблеми, а пък алергии въобще, пчели са ме хапали милион пъти, но тази път нещо се беше случило. Започнах да се подувам, да посинявам, да шурти кръв от мен , а в себе си нямах нищо. Само телефона на нашия лекар д-р Георги Хаджиев, невероятен човек , но който в тази ситуация нищо не можеше на практика да направи. Нямах нищо освен добавките на Аквасорс  5 останали капсули антиоксидант, които бяха в колата на 2 км от мястото където се намирах в момента. Георги каза да ги изпия всичките наведнъж – това беше шанса ми. Строполих се на една пейка – докато съпругът ми донесе капсулите. Нещата с мен продължаваха да се усложняват – посиня ми не само лицето, но и крайниците , започнах да дишам все по трудно, цялото ми същество беше фокусирано в една то4ка, като котва, която да ме държи да не се сгромолясам.
След няколко минути – капсулите дойдоха.
Аз ги изпих и чудото стана.
Само след 5 минути всичко беше свършило като въобще да не е било.
 За да пиеш, продукти за здраве не е необходимо да ти се случва нещо драматично, за да си подаряваш две капсули енергия на ден не е необходимо да си стигнал до улица без изход, но понякога и това се случва и когато се случи разбираш каква е истинската ценност на обикновените неща: отзовалия се приятел, разпилените зелени капсули в чантата ти и радостта,че имаш шанса да продължиш нататък.
Та затова Аквасорс капсулите - обокновените неща, които ти променят живота.
Усмихнат ден:)
93
Отзиви за продуктите / Указания: как да напишете отзивите си за продуктите
« Последна публикация от anhira - 12, Януари, 2011, 08:19:59 »
Моля в своите отзиви да отговорите на следните подсказващи въпроси:

1. Какви проблеми сте имали или в каква посока сте желаели да подобрите здравето си
2. Пробвали ли сте други неща преди АкваСорс, какво по-точно и с какъв ефект
3. Как сте стигнали до идеята да ползвате продукти от АкваСорс
4. Какви продукти сте ползвали и колко време
5. Какво сте усещали по време на приемането на продуктите и какви са били резултатите
6. Какво бихте казали на други хора с подобни на вашите случаи
94
Въпроси и отговори за продуктите / Дете на 1г и 2м с реактивен артрит!
« Последна публикация от klimentinas - 06, Януари, 2011, 14:45:23 »
Нужна ми е консултация относно следния случай:
Момченце на 1г и 2 месеца, вследствие на няколко боледувания и прием на антибиотици от средата на декември е с диагноза Реактивен артрит.Първоначално лекуван с Pancef ,следва проблем с движението на ръката и едното краче,след това се включва Clacid 250 mg ,Nurofen 3X 5 mg и Almagel 3X 2ml за стомаха!
По време на лечението и до момента ,лекуващия лекар не дава да се приемат имуностимуланти, защото провокират заболяването!
В момента не се провежда антибиотично лечение, детето се движи нормално ,но майката се притеснява дали може да дава Колактив 3 и Зелена енергия с цел предпазване от нова настинка!
Моля за съвет : Може ли датето да приема Колактив 3 , Зелена енергия и КМК в този случай и по колко? Моля за отговор ако е възможно в рамките на деня! Родителите са притеснени
Сърдечно благодаря!!

95
Лидерски семинар 14 април 2013 / Цел и програма на семинара
« Последна публикация от anhira - 04, Януари, 2011, 03:49:25 »
Цел: Да научим дистрибуторите как да станат директори, а директорите - как да произвеждат нови директори
Водещ: Роси Тончева

Програма:

10:00 - 10:15 - Приветствие - Тео Троев.
11:15 - 11.20 - Обявяване на промоцията - Лили.
10:20 - 11:00 - Финансова грамотност. Бизнесът с АкваСорс - път към богатство и свобода - Емо Найденов

11:00 - 11:30 - Новата уелнес-революция - най-горещата тенденция на 21 век - Ели Хорозова
11:30 - 12:00 - АкваСорс - предимства, мисия, визия - д-р Вилма Михайлова.

12:00 - 13:00 - Обяд (на място) с подарък от АкваСорс - шейк

13:00 - 13:45 - Новите звезди на АкваСорс - признание към новоквалифициралите се директори - водещ Роси Тончева
13:45 - 15:00 - Как да станем директори и да произвеждаме директори - д-р Петър Найденов
15:00 - 15:50 - Европейска експанзия. Отваряне на нови пазари. Работа по Интернет - д-р Петър Найденов
15:50 - 16:00 - Закриване на семинара.
96
Как да получите достъп до обучение по МЛМ? / Re: Обучение за дистрибутори
« Последна публикация от deskata - 03, Януари, 2011, 12:33:48 »
Регистрирана съм , а не мога да влезна в класната стая :'(
97
Обучение / Re: Курс по натална астрология
« Последна публикация от deskata - 03, Януари, 2011, 12:31:12 »
Кога ще има пак?
98
Как да получите достъп до обучение по МЛМ? / Обучение за дистрибутори
« Последна публикация от anhira - 28, Декември, 2010, 10:58:28 »
В тази част на обучението сме поместили нещата, от които трябва да се започне.
За да влезете в класната стая, кликнете на http://forum.anhira.com/index.php?board=15.0!
99
Псориазис / Re: Начин на хранене при псориазис
« Последна публикация от anhira - 27, Декември, 2010, 11:01:26 »
Океанските риби наистина трупат тежки метали, затова пък имаме водорасли, които ги извличат от телата ни.
100
Въпроси и отговори за продуктите / Dozi pri razli4ni zaboliavania
« Последна публикация от vickeybvb - 27, Септември, 2010, 21:49:12 »
Zdraveite!

Pro4etoh teksta na d-r. Diana koito se namira na anhira.com. Tam tia govori za dozite i AFA, 4e vseki 4ovek ima edna doza koiato maksimalno stimulira rabotata na vsi4ki organi i sistemi i ako tazi doza za edin 4ovek e 1 g kolkoto i grama da vzema ni6to po-razli4no niama da postigne. Saotvetno da ne karame organizma si dalgo vreme "da raboti na maksimalni oboroti" za6toto toi prosto 6te se umori.
Kak vsa6tnost da namirame optimalnata doza kogato prepora4vame produktite? Tia spomenava 4e tazi doza bi mogla da se opredeli sled 2 meseca nabludenia i sa6testvuvat mnogo detaili koito ia orientirat.
Ima li niakoi koito moje da pomogne?

Mersi
Страници: 1 ... 8 9 [10]