Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Последни публикации

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Безплатно / Неудържима увереност
« Последна публикация от Boyana - 24, Юни, 2019, 15:09:03 »
3 основни стълба на МЛМ професията
1.   Умения
2.   Стратегии
3.   Умствена нагласа

Когато влезеш в ММ от корпоративния свят, всичко става много емоционално, това ме принуди да работя върху някои от старите си програми. Изведнъж всичко става толкова голям проблем, а не е било проблем преди. Но когато влезеш в ММ всичко се преувеличава, става супер лично и те притеснява. Преувеличават се и предизвикателствата в отношенията с хората. Тези неща са свързани с нагласа, управление на емоциите, стари програми.

Проблеми, които всички имат:
приключването, отлагането, обаждане по телефона, дупликация, проследяване, повторно свързване с хора, които вече са казали не, уговаряне на срещи, възражения, да заведеш хората на събития, говорене пред хора, справяне с финансовите си въпроси, да се самонаемеш (преходът от наемник, където ти казват какво да правиш към предприемач), МЛМ комплексът (иска ви се да уважават професията повече, не звучи толкова яко като други професии), да говорите с някой по-успешен, по-знаещ, можещ, образован, съмнения, че ще дадете всичко и няма да се получи, млади сте и не ви взимат на сериозно, направих ли правилното нещо, стари вярвания, самосаботиране, непостоянството, казали са ви, че сте прекалено настоятелни, страх от успеха, стари програми за парите, самоубеждавате се, че е по-добре да продавате продукта, вие не сте от онези бизнес хора (означава че сте засрамени от парите), приемате лично нещата особено когато става дума за екипа, защото не успявате да ги мотивираме.
Всички проблеми ще останат с вас докато не ги диагностицирате и започнете да ги отработвате и когато го направите, светът ще се промени. Няма нищо по-привлекателно от увереността, не говоря за арогантност, бъдете смирени и в същото време уверени. Знак на зрялост е да се на учите да бъдете ок във вашата си кожа, с вашите си мисли, с това което сте в момента, да не се сравнявате.

Самооценка:
Не е ли изумително как жените винаги се съмняват дали изглеждат добре, а мъжете си казват: Колко съм готин! Притеснявате се какво другите мислят за вас – защото вашата самооценка се базира на обратната връзка за вас от преди. В природата ни е да искаме обратна връзка. Понякога като приемеш мнение на някого твърде лично може да разруши увереността ти, но понякога някой може и да я повиши със своето мнение
„Оръжия“, инструменти с които влияем на хората – когато си сменим професията с МЛМ вече нямаме такива оръжия. Можете да ползвате уменията и уроците които сте усвоили в предишната си работа, но не по същия начин.... Абонирайте се за пълен достъп!
12
Безплатно / Богатството е в проследяването
« Последна публикация от Boyana - 17, Юни, 2019, 15:24:28 »
Не е толкова готино като „Как да включим 20 души за 30 дни“ или като „Как да усъвършенстваме социалните медии“, но има повече резултати, повече дупликация, По-голям дългосрочен успех идва от проследяването от колкото от всяко друго нещо. 

]Как оставате ангажирани в този процес, определя какви резултати ще имате.
Когато аз започнах в моята кариера в ММ, не бях добър в проследяването, имах трудности с това да си уговоря среща с някого, срещах хора, говорех с тях за продуктите и възможността и той ми казваше: „Да, ще си помисля.“
Има едно нещо, което е пагубно в ММ по отношение на успеха във вашия бизнес, което е създадено с добри намерения, но все пак е пагубно.  Това е изразът „Някои ще (се включат), някои няма (да се включат), какво от това.“  Намерението на тази философия е „Не слагайте токова много очаквания в кандидата.“ Някой ще го направят, други не, винаги има някой друг, който чака. Добре. Мисля, че интерпретацията на това е прекалено буквална.
Когато аз говоря с някого за първи път, ако те не са готови да вземат решение в тази секунда или те имат нужда от още информация, моята защитна реакция беше: „Някои ще, някои няма, какво от това!“

Ще ви дам някои принципи по отношение на проследяването.
Бъдете търпеливи (със спешност)– разбира се, че ако някой ще стане клиент или дистрибутор, е по-добре да се случи веднага. Но все пак трябва да бъдем търпеливи.

Множество показвания/представяния  (4-6 за дистрибутор)– трябва да разберете, че това ще е нужно. Какво може да е показване/представяне:
•   Среща 1 на 1 – закуска, кафе с някого, да си разкажете историята
•   видео
•   3 пътен разговор (трипътно съобщение също) – тел, скайп, месинджър
•   продукт за проба         
•   брошура
•   уебсайт
•   събитие         
•   уебинар
•   конферентен разговор
•   домашна среща, презентация
•   история
•   статия
•   аудио
•   смс
•   филм Възходът на предприемачът
•   книга – GoPro
•   2 на 1
•   Бизнес обяд
Абонирайте се за пълен достъп!
13
Безплатно / Радикална дупликация
« Последна публикация от Boyana - 03, Юни, 2019, 15:35:18 »
Идеята за дупликация е невероятна – ако ние доведем няколко човека и те доведат по няколко човека… ние ще станем богати! Не е ли страхотно?
В началото на моята кариера не се получи така при мен! Беше ми казано, че единственото, което трябва да направя  е да доведа 5 човека. И наистина е така и всеки, който реши може да го направи. Колко от вас имат 5 човека. И аз имах 5 човека, но те бе правеха нищо.
И вие сте така. Окуражавате ги, горди сте че имате долна линия…казвате им да ползват продуктите, да дойдат на среща… Но те не правят нищо. Колко от вас са родители? Кажете ми на кого от вас му се е случвало да му писне от децата му, въпреки че не сте го изричали публично? Така става с вашата долна линия.
Като цяло нещата не вървят, и вие се сещате, че ви е казано че трябва вашите 5 да доведат техните 5 човека и нещата ще се получат. И започвате да ги притискате да направят нещата, даже им казвате:  Хей хайде, или дай ми списъка си аз ще се обадя на твоите кандидати. И в крайна сметка вие се оказвате със 125 човека, между които трябва да балансирате.  А се предполагаше, че трябва да е лесно и почасово.

Бях чувал за това нещо наречено дупликация, но аз по скоро имах добавяне на хора и изваждане, един войник падаше, после друг и т.н. Така изградих началото на бизнеса – 30 човека, които не само се бяха включили, но и заявиха, че ще градят своя бизнес. Но не беше точно така. Тогава малко по малко те спаднаха до 7. По скоро само замествах хората.  Помислих си че съм включил грешните хора.

Реших, че ще го направя отново, ще оставя тези загубеняци. Реших да рекрутирам хора с по-високо положение от мен, знания, успели, влиятелни хора. Но се случи същото, малко по малко отпадаха като в домино.
Тогава реших да се насоча към младите хора, щяхме да се забавляваме и между другото да правим бизнес. Забавно е, но не се продава нищо. А и младите хора са супер непостоянни. Виждат едно пиленце и вече са се разсеяли.

Тогава опитах любовния подход – всички се обичаме толкова много, нека се прегърнем, не оставяме никого да изостава…
За първите 3 години изграждах 7 пъти организацията си наново от тези 7 души до 30 и пак се случваше същото. Доста е стресиращо.
Стигах до тези 25 и никога не бях виждала тези еднорози по надолу (125, 625,3125). Бях емоционален, почти се отказах, но се радвам че не го направих, защото бях на крачка да разбера как да го направя.... Абонирайте се за пълен достъп!
14
Безплатно / Ранди Гейдж за дупликациата
« Последна публикация от Boyana - 27, Май, 2019, 12:41:13 »
Най-важното нещо в нашия бизнес е дупликацията.
Нека бъдем абсолютно и брутално честни. Има хора, които са наистина богати изкарват много пари от ММ, но работят по 18 часа на ден, говорят нон стоп по телефона, изпращат стотици съобщения на ден и т.н. Те реално са много богати мишки в тяхното колело.

Не е нужно да сте звездата в екипа си, единствения, който може да свърши всичко и няма как без него, да сте един богат роб. И аз го доказах, защото аз бях в две годишен отпуск и достигнах ранг в моята компания, който е най-високият в света и никой не го беше достигал преди. И когато го казвам наистина го имам предвид. Не да минеш от 80 часова седмица на 40 часова. Някои хора казват, че са се пенсионирали на 30 и сега работят по 18 часа в ММ. Това не е пенсиониране. Да напуснал  си наемната работа, но не е пенсиониране. И в това няма лошо. И аз не съм се пенсионирал и никога не бих.

Направихме събитие с Никълъс Хаяк, милиардер основател на Swatch,  и деня преди това имахме пресконференция и един млад репортер попита Никълъс, който тогава беше на 70 и няколко. „Г-н Хаяк вие съживихте швейцарската часовникова индустрия, имате 27 бранда, мулти милаирдер сте. Кога ще се пенсионирате?“  И Никълъс го погледна и му каза: „Предприемачите са артисти и те никога не се пенсионират.“ И това толкова добре проговори на душата ми, защото аз се опитах да се пенсионирам когато бях на 40, когато имах моята първа криза на средната възраст,  казах си ще играя софтбол, ще пия коктейли и т.н. и след 9 месеца се бях побъркал и си казах, че трябва да се върна.  Защото аз вярвам в това изкуство наречено предприемачество и нямам нужда да се пенсионирам. Но също вярвам, че нашия бизнес трябва да покачва качеството ни на живот не да го прави по-труден, Не да приличаме на онези хора, които въртят чинии на пръчки и като стигнат до последната трябва да се върнат да побутнат  първата. Има твърде много хора в нашата професия.  Много хора ако си вземат 2 месеца почивка ще загубят 60-70% от бизнеса си.
Аз се върнах след две години и бизнесът ми си беше на същото ниво, а месеца след това постигнах нов ранг, който никога до сега не беше постиган. И наистина не бях спонсорирал никога през това време, дори хората, които дойдоха при мен и искаха да ги включа. Защото аз бях почивка и нямаше да мога да ги спонсорирам както трябва и да поема отговорност за тях.  Наистина е възможно, но единственият начин е дупликация. Трябва да можете да се извадите от уравнението, Ако трябва да участваш в процеса,  той е грешен.

Въпросите които трябва да си задавате като Лидерски екип:
   Как автоматизираме?
   Как систематизираме?
   Как мащабираме?

Когато можем да правим тези неща сме в страната на нацията на дупликация. Ще имаме възпроизвеждащо се нещо с нас или без нас.
Какви са инструментите и какъв е процесът – как трябва да изглежда и как трябва да работи.
Инструмент за масов проспектинг  (студен и топъл пазар)– трябва да има някакъв инструмент, който всеки човек може да остави в кабинета при лекаря си, в джоба на седалката на самолета, да го даде на някого, който е срещнал пред касата в киното.
За студения и топлия пазар трябва да са различни като цяло , въпреки че понякога могат и да са еднакви.... Абонирайте се за пълен достъп!
15
Безплатно / Управление на времето
« Последна публикация от Boyana - 22, Май, 2019, 11:00:17 »
7 те ценни неща:
1.   Здраве –без него нямате нищо
2.   Любовта
3.   Семейство и приятели
4.   Вяра
5.   Предназначение/мисия
6.   Свобода
7.   Време

Пилеем си времето постоянно, това е единственото нещо, което не се връща.  Когато инвестирате време в курс обучение, това е безценно, не защото плащате билета, а заради времето, което влагате.
Кой от вас е недисциплиниран? Аз бях още от дете, не си оправях леглото не си пишех домашното, отпаднах от училище, в работата ми беше същото, затова имах 18 различни работи до 23 годишна възраст.
Затова влезнах в МЛМ – свобода, време, МЛМ е най-прощаващият бизнес в света, защото няма да ви уволнят за липса на усилия, или защото не сте се появили или сте направили лоша презентация. Помислете колко време бихте били наети, ако бяхте на заплата в МЛМ. Можем да правим почти нищо и все пак да получаваме някакво заплащане.
Предимства на ММ

Има няколко преки пътища в МЛМ:
•   Не е нужно да изграждате инфраструктура
•   Не са нужни инвестиции
•   Събитията правят всичко за вас
•   Не се нуждаете от някакви специални умения за да започнете

Много хора работят 1 седмица и после 2 почиват, работят 1 и после 7 почиват. Нека си направим малък експеримент – не ходете на работа 6 седмици!! Ще ви уволнят. Някой от най-добре печелещите са работили здрави и са в ваканционна кома и не правят нищо. Но никой няма да ги изрита. Защото казваме лъжата – работи здраво 5 години и се излежавай на плажа цял живот след това. За човек с мисия дали това е мечтата? Посещавате най хубавите плажове, но не оставате там  (освен ако не рекрутирате всички там ;).... Абонирайте се за пълен достъп!
16
Безплатно / Re: Първи Стъпки
« Последна публикация от Boyana - 22, Май, 2019, 10:58:35 »
За да успееш в ММ трябва да предприемеш действия. Да направиш първите стъпки. ММ не е лесен, не е вълшебните бобени зърна!
Как да получим най много от един курс/книга
1. Прочети/изслушай и се наслади
2. Направи си записки и ги превърни в план за играта
3. Вземи този план и научи някого на него
Някой хора започват ММ от вдъхновение, други от отчаяние. Няма лошо да започнете ММ, защото имате нужда от пари, това е ок.

В ММ се печели точно толкова колкото е стойността ти като човек.
Един от най-големите проблеми, които можете да имате в ММ, е да имате прекалено много други варианти. Също така да нямате добра горна линия може да е най-големият ви дар.

Философията да правя нещата ден по ден.
Кажете си: Днес ще си облека костюма, ще блестя, ще се появя, ще съм в най-добрата си енергия, ще слушам подходящата музика, ще се вкарам в подходящото състояние, ще говоря с колкото се може повече хора. Само за днес, не обещавам нищо за утре, но днес ще се счупя от работа. Ще разказвам историята си, ще посрещна страховете си, ще бъда най-добрата версия на себе си. Само за днес и когато свърши деня, ще си отида вкъщи, ще съм изтощен и ще се ангажирам със следващия ден, за да съм способен да го направя. Затова ден по ден.
Какви са стъпките за да постигнете успех?
Каквото и да е той за вас - дали да си платите кредитните карти, да запишете децата си в добро училище, или да си купите самолет. Всичко голямо, всяка империя започва от нещо малко. И няма значение от къде започвате – дали сега рестартирате, занимавали сте се за известно време. И се чудите какво ви е? Има ли нещо сбъркано във вас? Не няма! Може да имате страхове или съмнения но с това ще се справим. Може да нямате добър план – ще направим план. Или пък стратегия и нея ще направим.

Правилният избор
Като за начало – направили сте правилния избор! ММ не е идеален, но е по добрият начин. Ако имате поне малко предприемачески дух в себе си, това е по-добре. Вие сте умни - осъзнали сте, че светът се е променил. Няма да върви назад. Имате способността да го видите преди останали. ДА бъдеш предприемач, солопредприемач, да виждате как се изменя икономиката днес и по-умно от това някой да работи за друга компания. Колко сигурно е да работиш за някого друг. Всеки ден на работа може да е последния ти, не си подсигурен. Традиционният малък бизнес не е сигурен, може да бъде разрушен от Амазон още утре. Моловете вече не са нужни, превръщат ги в скейт паркове. Но ето какво не се променя никога – хората имат нужда от стойностни/качествени продукти и услуги. И коя е най добрата форма за реклама на продукти и услуги? От уста на уста – ние сме чули от някого преди да гледаме рекламата по телевизията. Така че ние служим с образователна цел до степен хората да разберат какво имаме да им предложим. Това няма да изчезне в следващите 1000 год. – продуктите и начинът на доставка сигурно ще се променят, но това няма да се промени и точно затова е толкова ценно. И запомнете – ако развиете тези умения, няма да се притеснявате за вашият доход, ако се изправите пред страха си – това е един от най важният комплекс от умения за вашия живот. Няма да се притеснявате вече какво ще направи компанията ви, работодателят ви или какво ще стане с малкият ви бизнес или вашите работници. И буквално това е най-добрата форма на сигурност, която можете да създадете и тя не е някъде там навън – тя е в ума и сърцето ви. И е комбинация от:
1. умствена настройка – как да правите нишата
2. умения - какво да правите
3. стратегия – как да го правите по най-добрия начин (възможен).... Абонирайте се за пълен достъп!
17
Безплатно / Първи Стъпки
« Последна публикация от Boyana - 22, Май, 2019, 10:28:05 »
За да успееш в ММ трябва да предприемеш действия. Да направиш първите стъпки. ММ не е лесен, не е вълшебните бобени зърна!
Как да получим най много от един курс/книга
1. Прочети/изслушай и се наслади
2. Направи си записки и ги превърни в план за играта
3. Вземи този план и научи някого на него
Някой хора започват ММ от вдъхновение, други от отчаяние. Няма лошо да започнете ММ, защото имате нужда от пари, това е ок.

В ММ се печели точно толкова колкото е стойността ти като човек.
Един от най-големите проблеми, които можете да имате в ММ, е да имате прекалено много други варианти. Също така да нямате добра горна линия може да е най-големият ви дар.

Философията да правя нещата ден по ден.
Кажете си: Днес ще си облека костюма, ще блестя, ще се появя, ще съм в най-добрата си енергия, ще слушам подходящата музика, ще се вкарам в подходящото състояние, ще говоря с колкото се може повече хора. Само за днес, не обещавам нищо за утре, но днес ще се счупя от работа. Ще разказвам историята си, ще посрещна страховете си, ще бъда най-добрата версия на себе си. Само за днес и когато свърши деня, ще си отида вкъщи, ще съм изтощен и ще се ангажирам със следващия ден, за да съм способен да го направя. Затова ден по ден.
Какви са стъпките за да постигнете успех?
Каквото и да е той за вас - дали да си платите кредитните карти, да запишете децата си в добро училище, или да си купите самолет. Всичко голямо, всяка империя започва от нещо малко. И няма значение от къде започвате – дали сега рестартирате, занимавали сте се за известно време. И се чудите какво ви е? Има ли нещо сбъркано във вас? Не няма! Може да имате страхове или съмнения но с това ще се справим. Може да нямате добър план – ще направим план. Или пък стратегия и нея ще направим.

Правилният избор
Като за начало – направили сте правилния избор! ММ не е идеален, но е по добрият начин. Ако имате поне малко предприемачески дух в себе си, това е по-добре. Вие сте умни - осъзнали сте, че светът се е променил. Няма да върви назад. Имате способността да го видите преди останали. ДА бъдеш предприемач, солопредприемач, да виждате как се изменя икономиката днес и по-умно от това някой да работи за друга компания. Колко сигурно е да работиш за някого друг. Всеки ден на работа може да е последния ти, не си подсигурен. Традиционният малък бизнес не е сигурен, може да бъде разрушен от Амазон още утре. Моловете вече не са нужни, превръщат ги в скейт паркове. Но ето какво не се променя никога – хората имат нужда от стойностни/качествени продукти и услуги. И коя е най добрата форма за реклама на продукти и услуги? От уста на уста – ние сме чули от някого преди да гледаме рекламата по телевизията. Така че ние служим с образователна цел до степен хората да разберат какво имаме да им предложим. Това няма да изчезне в следващите 1000 год. – продуктите и начинът на доставка сигурно ще се променят, но това няма да се промени и точно затова е толкова ценно. И запомнете – ако развиете тези умения, няма да се притеснявате за вашият доход, ако се изправите пред страха си – това е един от най важният комплекс от умения за вашия живот. Няма да се притеснявате вече какво ще направи компанията ви, работодателят ви или какво ще стане с малкият ви бизнес или вашите работници. И буквално това е най-добрата форма на сигурност, която можете да създадете и тя не е някъде там навън – тя е в ума и сърцето ви. И е комбинация от:
1. умствена настройка – как да правите нишата
2. умения - какво да правите
3. стратегия – как да го правите по най-добрия начин (възможен).... Абонирайте се за пълен достъп!


18
Безплатно / Re: Съвети от успели мрежари
« Последна публикация от Boyana - 22, Май, 2019, 10:27:53 »
“Няма да успея, разбира се. Моят спонсор живее твърде далеч.”

Ако спонсорът ви не ви помага, живее твърде далеч или е такъв човек, че не искате да общувате с него, какво ще правите тогава? Ще се откажете? Ще си намерити друг спонсор? Ще си намерите държавна работа? Мисля, че примера, който ще ви дам, обяснява колко важен е спонсорът за вашия успех. Сами преценете това.

Представете си, че сте в златна мина. Разпръснати в краката ви има стотици хиляди златни късчета (златните късчета = възможностите, обяснявам за тези, които не рзбират аналогията). Спонсорът ви не е там, няма кой да ви каже да съберете и да пъхнете няколко златни късчета в джобовете си. И какво правите тогава? Прибирате се вкъщи да гледате телевизия, защото спонсорът ви не ви е помогнал. Глупаво е, нали?

Когато се включваме в мрежов маркетинг ни се предоставя възможност, не социална придобивка. От нас самите зависи дали ще се възползваме от възможността или ще се оплакваме от бюлетина на компанията, от цвета на етикетите или от не много отзивчивия си спонсор. Нашият успех в мрежовия маркетинг зависи от самите нас. Ние можем да избираме дали да имаме успех или не, дори и нашия спонсор да не съществуваше.

Искате доказателство? Да кажем, че вие живеете в Лос Анджелис. Един ден отивате в Ню Йорк със самолет. В самолета до вас сяда млада дама и казва: “ О! Вие сте в мрежов маркетинг! Страхотно! Винаги съм искала да бъда дистрибутор в мрежов маркетинг. Бихте ли станали мой спонсор? Моля ви! Моля ви! Ще работя по-усърдно от всеки друг, когото сте спонсорирали.” За нещастие младата дама живее в Ню Йорк. Ако вярвате, че един дистрибутор не може да успее, ако няма местен спонсор, какъв избор имате? Може да продадете къщата си и да се преместите със семейството си в Ню Йорк, за да сте в същия град. Но това означава, че ще трябва да се преместите и в Чикаго, ако спонсорирате някого от там, а после и в Тулса (Оклахома) и т.н.

Затова, когато един дистрибутор казва “не успявам, защото спонсорът ми не живее наблизо да ми помага”, просто го попитайте би ли се съгласил да се преселва всеки път, когато спонсорира човек от друг град... Абонирайте се за пълен достъп!
19
Безплатно / Справян с възраженията
« Последна публикация от Boyana - 22, Май, 2019, 10:26:02 »
Как да отговорите на 21 от най често появяващите се възражения:


1.   Това да не е пирамида?
   Пирамидите са незаконни – няма обмен на стоки или услуги. Ние предлагаме висококачествени продукти, имаме Х доволни клиенти и дистрибутори, които са ревностни фенове на тези продукти.
   Ако вярвате в професията и сте човек, който излъчва почтеност, това възражение рядко ще се появява, ако изобщо се появи. Забелязали ли сте, че тези от вас, които сте силни и влиятелни хора, не срещате това толкова често?
   Не, защо питаш?
   Радвам се, че попита, защото това е за хора, които не се занимават с незаконни схеми.
   ММ е да доставиш стоки и услуги директно до клиента и няма нищо незаконно в това.
   Какво имаш предвид? - Понякога те не са сигурни или не знаят
   Попитайте: „Ти ли се занимаваш с някоя пирамида?“ – така го питате все едно „Ти ли се занимаваш с нещо незаконно?“ Или: „Да не намекваш, че аз се занимавам с нещо незаконно?
   Имайте предвид, че хората, които са скептични и негативни обикновено са разорени. Просто се пренасочете към някого, който иска да му се помогне и е достатъчно схватлив да разбере, че ММ е професия.


2.   МЛМ има лоша репутация
   „Аз си мислех същото като започвах. Благодарение на лидерите в индустрията, мрежовият маркетинг сега е не само валидиран, но и фокусиран върху това да бъде професионален.“
   „Ще откриеш неетични хора във всеки бизнес. В мрежовия маркетинг ние взаимно се поддържаме към високи стандарти така че в крайна сметка тези, които петнят името на професията, излизат от нея.“
Винаги се опитвам да пречупя нещата през моят личен опит и история и затова вместо да им казвам:  „Ще откриете, че във всеки бизнес има непочтени хора.“  аз им казвам: „Аз направих свое проучване и, когато наистина се задълбочих, открих, че не само във ММ има такива хора, но и във всеки друг бизнес.“
    С ММ можеш да стартираш голям бизнес с малка инвестиция.
   Дайте им информация от трета страна: „Кой ти каза това?“ (Зет ми). Той богат ли е? (Не) Притежава ли бизнес? (Не) Считаш ли го за достоверен източник по какъвто и да е въпрос? (Не особено) Р. Киосаки, Уорън Бъфет, Тони Робинс, Ричард Брансън са големи привърженици на ММ. Считаш ли, че те са достоверни като експерти?“


3.   Имам лош опит с МЛМ
   „Съжалявам да го чуя, любопитна съм. Имаш ли нещо против да споделиш какви са били предишните ти преживявания с ММ?“
   „Бил ли си някога на ресторант и да си ял гадно ястие? Реши ли да не ходиш по ресторанти вече заради това? Бил ли си някога на гадна среща? Реши ли, че ходенето по срещи не е за теб?“  Тези двете са за да разхлабите положението: „Никога не знаеш, докато не опиташ. Никога не си правил ММ с мен, защо просто не дадеш шанс?“
   Това е вашето време, в което да преобърнете негативното им възприятие за ММ. Те ще оценяват вашите знания и ще изпробват вашите умения
   Има много причини за някой да им лош опит с ММ – Кажете: „Има хора, които дават на ММ лошо име. От какво естество е твоят негативен опит?“
   „О, кой ти каза това? (Прочетох го в Интернет) А, така ли? Знаеш ли какво, и аз бях така, но после направих свое проучване и открих,... Абонирайте се за пълен достъп!
[/quote]
 
20
Безплатно / Re: Съвети от успели мрежари
« Последна публикация от Boyana - 22, Май, 2019, 10:24:50 »
“Няма да успея, разбира се. Моят спонсор живее твърде далеч.”

Ако спонсорът ви не ви помага, живее твърде далеч или е такъв човек, че не искате да общувате с него, какво ще правите тогава? Ще се откажете? Ще си намерити друг спонсор? Ще си намерите държавна работа? Мисля, че примера, който ще ви дам, обяснява колко важен е спонсорът за вашия успех. Сами преценете това.

Представете си, че сте в златна мина. Разпръснати в краката ви има стотици хиляди златни късчета (златните късчета = възможностите, обяснявам за тези, които не рзбират аналогията). Спонсорът ви не е там, няма кой да ви каже да съберете и да пъхнете няколко златни късчета в джобовете си. И какво правите тогава? Прибирате се вкъщи да гледате телевизия, защото спонсорът ви не ви е помогнал. Глупаво е, нали?

Когато се включваме в мрежов маркетинг ни се предоставя възможност, не социална придобивка. От нас самите зависи дали ще се възползваме от възможността или ще се оплакваме от бюлетина на компанията, от цвета на етикетите или от не много отзивчивия си спонсор. Нашият успех в мрежовия маркетинг зависи от самите нас. Ние можем да избираме дали да имаме успех или не, дори и нашия спонсор да не съществуваше.

Искате доказателство? Да кажем, че вие живеете в Лос Анджелис. Един ден отивате в Ню Йорк със самолет. В самолета до вас сяда млада дама и казва: “ О! Вие сте в мрежов маркетинг! Страхотно! Винаги съм искала да бъда дистрибутор в мрежов маркетинг. Бихте ли станали мой спонсор? Моля ви! Моля ви! Ще работя по-усърдно от всеки друг, когото сте спонсорирали.” За нещастие младата дама живее в Ню Йорк. Ако вярвате, че един дистрибутор не може да успее, ако няма местен спонсор, какъв избор имате? Може да продадете къщата си и да се преместите със семейството си в Ню Йорк, за да сте в същия град. Но това означава, че ще трябва да се преместите и в Чикаго, ако спонсорирате някого от там, а после и в Тулса (Оклахома) и т.н.

Затова, когато един дистрибутор казва “не успявам, защото спонсорът ми не живее наблизо да ми помага”, просто го попитайте би ли се съгласил да се преселва всеки път, когато спонсорира човек от друг град... Абонирайте се за пълен достъп!
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10