Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - pepinatoys

Страници: [1]
1
  Дъщеря ми на 10 год. е с поставена диагноза Реактивен Артрит.(аз дори не знам какво точно означава това)
Един ден започна да накуцва (02.март.2010г)  и да се оплаква от болки в дясното коляно, то леко бе подуто и топло. НЕ Е имала вирусна инфекция, нито хрема ,нито болно гърло.Педиатъра ни изпрати директно в детска клиника по ревмокардиология, Пловдив за приемане и пълни изследвания. Аз още от предния ден започнах с Коластра по 2 к. и Флексибилити по 2 капсули дневно. на 8 март изследванията и бяха в норма. Изписах ни нурофен , и физиотеропя.
   Нагревките започнахме веднага , комбинирахме ги и с минералните бани през ден в гр. Баня , Карловско. Тази вода е с високо Сярно съдържание и е мн. лековита за артрити..
Коластрата и Флексибилити давах в продължение на 15-18дни . нурофен не съм давала.
 Трябва да споделя,че имахме този проблем и през месец 10.2008г тогава след вирусна инфекция получи подуване на лявото коляно  с болки, накуцване- тогава за първи път педиатърката  постави диагноза артрит- неуточнен. Пихме послушно антибиотици , изпихме и 30 капсули Флексибилити, поне 2мес. Коластра и ЕМК.
Сега Ники като цяло си е добре ,ходи си на училище, но пак на моменти я заболява крачето ,като се измори продължава да накуцва понякога...Може би това се появи заради това ,че месец по-рано  я пуснахме да ходи пеша  на училище и е била често с изстинали крака,времето беше снежно...
Не знам как да продължа,МОЛЯ ВИ  дайте ми съвет! Искам да се излекува напълно , без повече този артрит да се появява!

Страници: [1]