Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - pepinatoys

Страници: [1]
1
 Към 8-9мес като започнаха да никнат зъбките, започнах да давам на бебка К оластра по1 капсула ,разтворена в попарката , а като пораснаха повече зъбки- съм и
давала капсулките като бонбонки да си ги дъвче.. Много и харесваше..  :)

2
...ето колко време е минало и нещата при нас,  се повтарят отново...
 Юли на почивката прихвана от децата там някакъв вирус..изкара го с температура за няколко дни....и малко след това , едното коляно се поду и е топло ...  като се измори или изнерви -накуцва,не може да клекне до край , като е спокойна и отпочинала- е ок. Личния лекар ни прати на изследвания и Всичко се оказа в НОРМА...а ортопеда , погледна гърлото  и каза - Всичко идва от тук.изписа Clacid и ,парацетамол.     Давах и известно време парацетамол и си маза коляното с крем...поуспокои се болката ,но я виждам че пак не ходи нормално..
  Не знам как да го решим този проблем!.. Сигурно има и генетична връзка... и двете ми баби на приклонна възраст едвам ходеха.. на мен ми е правена  орерация на дясното коляно (преди25год). Детето преживя голяма драма с появата на сестричката и преди 2год. Е,вече слава богу с усилия от всички тя преодоля усещането си че "обичаме само бебето"...много е чуствителна и емоционална...От много време си мисля да дойдем на една консултация при вас с по-задълбочено разглеждане на обстоятелствата около детето..
 Видях че има и друга тема за дете с реактивен артрит, а и в болницата(2008г) имаше няколко малки деца с този проблем...
  Ако има и други Майки нека пишат как се справят с  повтарящите се цикли на реактивния артрит..при деца..

3
  Дъщеря ми на 10 год. е с поставена диагноза Реактивен Артрит.(аз дори не знам какво точно означава това)
Един ден започна да накуцва (02.март.2010г)  и да се оплаква от болки в дясното коляно, то леко бе подуто и топло. НЕ Е имала вирусна инфекция, нито хрема ,нито болно гърло.Педиатъра ни изпрати директно в детска клиника по ревмокардиология, Пловдив за приемане и пълни изследвания. Аз още от предния ден започнах с Коластра по 2 к. и Флексибилити по 2 капсули дневно. на 8 март изследванията и бяха в норма. Изписах ни нурофен , и физиотеропя.
   Нагревките започнахме веднага , комбинирахме ги и с минералните бани през ден в гр. Баня , Карловско. Тази вода е с високо Сярно съдържание и е мн. лековита за артрити..
Коластрата и Флексибилити давах в продължение на 15-18дни . нурофен не съм давала.
 Трябва да споделя,че имахме този проблем и през месец 10.2008г тогава след вирусна инфекция получи подуване на лявото коляно  с болки, накуцване- тогава за първи път педиатърката  постави диагноза артрит- неуточнен. Пихме послушно антибиотици , изпихме и 30 капсули Флексибилити, поне 2мес. Коластра и ЕМК.
Сега Ники като цяло си е добре ,ходи си на училище, но пак на моменти я заболява крачето ,като се измори продължава да накуцва понякога...Може би това се появи заради това ,че месец по-рано  я пуснахме да ходи пеша  на училище и е била често с изстинали крака,времето беше снежно...
Не знам как да продължа,МОЛЯ ВИ  дайте ми съвет! Искам да се излекува напълно , без повече този артрит да се появява!

4
Здравейте,
  и аз давах на моето бебче бифидус - около 20 дни,в началото беше в първия месец.С лъжичка , разтворена капсула във вода, поглъщаше си зелената течност с удоволствие,по същото време започнах и  да я дохранвам с Адптирано мляко(за мое голямо съжаление).сега вече преключих и с кърменето ( 8мес. но то беше само като "десертче").  След това не съм давала нищо от продуктите на Аквасорс...
  Сега беба е на 8 мес. и още не съм решила -  Кога да започна да и  давам АФА и колко продължително ?
 Искам детето ми да има устойчива нервна система, да е спокойно ... умно...добро....
Ще бъда любопитна за споделен опит от майки, които са давали от продуктите на Аквасорс  на бебета си...

Страници: [1]