Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: Неудържима увереност  (Прочетена 1558 пъти)

Неактивен Boyana

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Публикации: 34
  • Karma: +0/-0
    • Профил
  • Skype: perla_05
Неудържима увереност
« -: 24, Юни, 2019, 15:09:03 »
3 основни стълба на МЛМ професията
1.   Умения
2.   Стратегии
3.   Умствена нагласа

Когато влезеш в ММ от корпоративния свят, всичко става много емоционално, това ме принуди да работя върху някои от старите си програми. Изведнъж всичко става толкова голям проблем, а не е било проблем преди. Но когато влезеш в ММ всичко се преувеличава, става супер лично и те притеснява. Преувеличават се и предизвикателствата в отношенията с хората. Тези неща са свързани с нагласа, управление на емоциите, стари програми.

Проблеми, които всички имат:
приключването, отлагането, обаждане по телефона, дупликация, проследяване, повторно свързване с хора, които вече са казали не, уговаряне на срещи, възражения, да заведеш хората на събития, говорене пред хора, справяне с финансовите си въпроси, да се самонаемеш (преходът от наемник, където ти казват какво да правиш към предприемач), МЛМ комплексът (иска ви се да уважават професията повече, не звучи толкова яко като други професии), да говорите с някой по-успешен, по-знаещ, можещ, образован, съмнения, че ще дадете всичко и няма да се получи, млади сте и не ви взимат на сериозно, направих ли правилното нещо, стари вярвания, самосаботиране, непостоянството, казали са ви, че сте прекалено настоятелни, страх от успеха, стари програми за парите, самоубеждавате се, че е по-добре да продавате продукта, вие не сте от онези бизнес хора (означава че сте засрамени от парите), приемате лично нещата особено когато става дума за екипа, защото не успявате да ги мотивираме.
Всички проблеми ще останат с вас докато не ги диагностицирате и започнете да ги отработвате и когато го направите, светът ще се промени. Няма нищо по-привлекателно от увереността, не говоря за арогантност, бъдете смирени и в същото време уверени. Знак на зрялост е да се на учите да бъдете ок във вашата си кожа, с вашите си мисли, с това което сте в момента, да не се сравнявате.

Самооценка:
Не е ли изумително как жените винаги се съмняват дали изглеждат добре, а мъжете си казват: Колко съм готин! Притеснявате се какво другите мислят за вас – защото вашата самооценка се базира на обратната връзка за вас от преди. В природата ни е да искаме обратна връзка. Понякога като приемеш мнение на някого твърде лично може да разруши увереността ти, но понякога някой може и да я повиши със своето мнение
„Оръжия“, инструменти с които влияем на хората – когато си сменим професията с МЛМ вече нямаме такива оръжия. Можете да ползвате уменията и уроците които сте усвоили в предишната си работа, но не по същия начин.... Абонирайте се за пълен достъп!
« Последна редакция: 06, Август, 2019, 18:30:36 от Boyana »