Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: Радикална дупликация  (Прочетена 1438 пъти)

Неактивен Boyana

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Публикации: 34
  • Karma: +0/-0
    • Профил
  • Skype: perla_05
Радикална дупликация
« -: 03, Юни, 2019, 15:35:18 »
Идеята за дупликация е невероятна – ако ние доведем няколко човека и те доведат по няколко човека… ние ще станем богати! Не е ли страхотно?
В началото на моята кариера не се получи така при мен! Беше ми казано, че единственото, което трябва да направя  е да доведа 5 човека. И наистина е така и всеки, който реши може да го направи. Колко от вас имат 5 човека. И аз имах 5 човека, но те бе правеха нищо.
И вие сте така. Окуражавате ги, горди сте че имате долна линия…казвате им да ползват продуктите, да дойдат на среща… Но те не правят нищо. Колко от вас са родители? Кажете ми на кого от вас му се е случвало да му писне от децата му, въпреки че не сте го изричали публично? Така става с вашата долна линия.
Като цяло нещата не вървят, и вие се сещате, че ви е казано че трябва вашите 5 да доведат техните 5 човека и нещата ще се получат. И започвате да ги притискате да направят нещата, даже им казвате:  Хей хайде, или дай ми списъка си аз ще се обадя на твоите кандидати. И в крайна сметка вие се оказвате със 125 човека, между които трябва да балансирате.  А се предполагаше, че трябва да е лесно и почасово.

Бях чувал за това нещо наречено дупликация, но аз по скоро имах добавяне на хора и изваждане, един войник падаше, после друг и т.н. Така изградих началото на бизнеса – 30 човека, които не само се бяха включили, но и заявиха, че ще градят своя бизнес. Но не беше точно така. Тогава малко по малко те спаднаха до 7. По скоро само замествах хората.  Помислих си че съм включил грешните хора.

Реших, че ще го направя отново, ще оставя тези загубеняци. Реших да рекрутирам хора с по-високо положение от мен, знания, успели, влиятелни хора. Но се случи същото, малко по малко отпадаха като в домино.
Тогава реших да се насоча към младите хора, щяхме да се забавляваме и между другото да правим бизнес. Забавно е, но не се продава нищо. А и младите хора са супер непостоянни. Виждат едно пиленце и вече са се разсеяли.

Тогава опитах любовния подход – всички се обичаме толкова много, нека се прегърнем, не оставяме никого да изостава…
За първите 3 години изграждах 7 пъти организацията си наново от тези 7 души до 30 и пак се случваше същото. Доста е стресиращо.
Стигах до тези 25 и никога не бях виждала тези еднорози по надолу (125, 625,3125). Бях емоционален, почти се отказах, но се радвам че не го направих, защото бях на крачка да разбера как да го направя.... Абонирайте се за пълен достъп!
« Последна редакция: 17, Юни, 2019, 15:23:34 от Boyana »