Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: Ранди Гейдж за дупликациата  (Прочетена 1189 пъти)

Неактивен Boyana

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Публикации: 34
  • Karma: +0/-0
    • Профил
  • Skype: perla_05
Ранди Гейдж за дупликациата
« -: 27, Май, 2019, 12:41:13 »
Най-важното нещо в нашия бизнес е дупликацията.
Нека бъдем абсолютно и брутално честни. Има хора, които са наистина богати изкарват много пари от ММ, но работят по 18 часа на ден, говорят нон стоп по телефона, изпращат стотици съобщения на ден и т.н. Те реално са много богати мишки в тяхното колело.

Не е нужно да сте звездата в екипа си, единствения, който може да свърши всичко и няма как без него, да сте един богат роб. И аз го доказах, защото аз бях в две годишен отпуск и достигнах ранг в моята компания, който е най-високият в света и никой не го беше достигал преди. И когато го казвам наистина го имам предвид. Не да минеш от 80 часова седмица на 40 часова. Някои хора казват, че са се пенсионирали на 30 и сега работят по 18 часа в ММ. Това не е пенсиониране. Да напуснал  си наемната работа, но не е пенсиониране. И в това няма лошо. И аз не съм се пенсионирал и никога не бих.

Направихме събитие с Никълъс Хаяк, милиардер основател на Swatch,  и деня преди това имахме пресконференция и един млад репортер попита Никълъс, който тогава беше на 70 и няколко. „Г-н Хаяк вие съживихте швейцарската часовникова индустрия, имате 27 бранда, мулти милаирдер сте. Кога ще се пенсионирате?“  И Никълъс го погледна и му каза: „Предприемачите са артисти и те никога не се пенсионират.“ И това толкова добре проговори на душата ми, защото аз се опитах да се пенсионирам когато бях на 40, когато имах моята първа криза на средната възраст,  казах си ще играя софтбол, ще пия коктейли и т.н. и след 9 месеца се бях побъркал и си казах, че трябва да се върна.  Защото аз вярвам в това изкуство наречено предприемачество и нямам нужда да се пенсионирам. Но също вярвам, че нашия бизнес трябва да покачва качеството ни на живот не да го прави по-труден, Не да приличаме на онези хора, които въртят чинии на пръчки и като стигнат до последната трябва да се върнат да побутнат  първата. Има твърде много хора в нашата професия.  Много хора ако си вземат 2 месеца почивка ще загубят 60-70% от бизнеса си.
Аз се върнах след две години и бизнесът ми си беше на същото ниво, а месеца след това постигнах нов ранг, който никога до сега не беше постиган. И наистина не бях спонсорирал никога през това време, дори хората, които дойдоха при мен и искаха да ги включа. Защото аз бях почивка и нямаше да мога да ги спонсорирам както трябва и да поема отговорност за тях.  Наистина е възможно, но единственият начин е дупликация. Трябва да можете да се извадите от уравнението, Ако трябва да участваш в процеса,  той е грешен.

Въпросите които трябва да си задавате като Лидерски екип:
   Как автоматизираме?
   Как систематизираме?
   Как мащабираме?

Когато можем да правим тези неща сме в страната на нацията на дупликация. Ще имаме възпроизвеждащо се нещо с нас или без нас.
Какви са инструментите и какъв е процесът – как трябва да изглежда и как трябва да работи.
Инструмент за масов проспектинг  (студен и топъл пазар)– трябва да има някакъв инструмент, който всеки човек може да остави в кабинета при лекаря си, в джоба на седалката на самолета, да го даде на някого, който е срещнал пред касата в киното.
За студения и топлия пазар трябва да са различни като цяло , въпреки че понякога могат и да са еднакви.... Абонирайте се за пълен достъп!
« Последна редакция: 03, Юни, 2019, 15:51:40 от Boyana »