Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: График за провеждане на уебинари  (Прочетена 3263 пъти)

Неактивен anhira

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Публикации: 199
  • Karma: +7/-2
  • Мечтайте и творете!
    • Профил
График за провеждане на уебинари
« -: 21, Август, 2013, 11:37:55 »
Предлагам следния график за редовните уебинари:

1. Всеки понеделник и всяка сряда от 18.30 до 19.30 ч.
Как в удобно за вас време да печелите от 500 до 5000 лв./месец с АкваСорс
- без да напускате работа, без да влагате много пари и без никакъв риск - за хора, които са поканени от някой дистрибутор от мрежата ни.

2. Всеки вторник и всеки четвъртък от 18.30 до 20.00 ч.
Как да подобрите здравето си с продуктите на АкваСорс
- с възможност за получаване на отговори на конкретни ваши въпроси, които можете а задавате в хода на уебинара - за всички желаещи потенциални клиенти на АкваСорс, които още не са наясно кои продукти са най-подходящи за тях и/или имат здравословни проблеми за решаване..

3. Всяка събота от 10 до 12 ч.
Как правилно да развивате своя бизнес с АкваСорс
, за да постигнете бързо ниво Директор и да почнете да печелите по 500-1000 лв./месец - само за дистрибутори от мрежа Анхира.
Този уебинар се провежда  от Директори 3*, които добре владеят системата за успех в бизнеса. Преди да бъдете допуснати за водещи, трябва да минете през събеседване с Екзекутивните директори.

Моля всички тризвездни директори да ползват календара на форума от менюто най-горе на форума - календар - добави събитие - за да добавят своите уебинари на предпочитаната от тях дата.

Тъй като сме поне 20 души Директори 3*, при три събития на седмица за един месец има общо 12-14 фиксирани уебинара, т.е. по-малко от един на човек. Така няма да се претоварваме.

Разбира се, през останалото време залата може да се ползва неограничено за лични срещи и обучения, стига да е свободна. Все пак, моля поне 1-2 дена предварително да се обявява темата и времето за провеждане на календара на форума.
Аз помагам на хората да са по-здрави и да печелят повече пари