Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: Защо да се абонирате за МЛМотиватор?  (Прочетена 4236 пъти)

Неактивен anhira

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Публикации: 199
  • Karma: +7/-2
  • Мечтайте и творете!
    • Профил
Защо да се абонирате за МЛМотиватор?
« -: 02, Август, 2013, 10:09:03 »
Много просто - за да печелите повече пари от своя МЛМ бизнес.

Здравейте, аз съм д-р Петър Найденов

Благодаря ви за интереса към МЛМотиватор.

От 1996 година се занимавам с мрежов маркетинг и съм един от водещите в тази област в България, а и в света. Сигурно звучи мотивиращо да познаваш МЛМ милионери. Е, и вие вече познавате един такъв! Анхира ЕООД, публикува отчетите си в Търговския регистър - проверете там. Основните ни приходи са от мрежов маркетинг.

Казвам това не за да се хваля, а за да подчертая, че щом аз, без никакво специално образование, съм успял, то и вие можете. По образование съм лекар и ви уверявам, че в Медицинска академия - София по мое време не се преподаваше нито МЛМ, нито финанси, нито как се печелят милиони! Нещо повече - мога да кажа, че за разлика от много хора без образование, аз започнах с 200 лв. месечна заплата едва на 27 годишна възраст. След 10 години здраво бачкане, често с по 15-20 нощни дежурства на месец, единственият ми "актив" бе един Трабант, купен на старо със заем! Вече имах семейство с 2 деца, живеехме при родителите ми и едва свързвахме двата края.

За мен животът се промени, когато се включих в АкваСорс. Преди това пробвах и в Хербалайф, но не се получи - или не ме грабна идеята (тогава бях по-млад и доста слабичък), или (по-вероятно) не знаех какво да правя. Но когато попаднах на АкваСорс, нещо ми казваше, че съм на прав път. Започнах да чета, работех много и постепенно започнах да печеля все по-добре - та и до ден днешен.

Повече от 20 години развивам бизнес с една и съща МЛМ фирма. Започнах от прост дистрибутор и стигнах до Екзекутивен директор 1* (засега единственият в системата на АкваСорс). В екип с моите великолепни лидери сме обучили стотици хора как да станат директори и да печелят по 500-1000 лв./месец. Моите основни партньори редовно печелят по 3000, 5000, 10000 и повече лв./месец от своя МЛМ бизнес. Но това е само началото.

По моя покана в България на два пъти дойде легендарният Том Биг Ал Шрайтер (първият път преспа у дома). Аз му бях преводач и на двата семинара, както и превеждах част от семинара на Ранди Гейдж, когато той дойде в София.

Участвал съм няколко пъти в MLM Mastermind и Go Pro Recruiting Mastery - най-големите събития в света на мрежовия маркетинг, провеждащи се в САЩ. Всички лектори, които споделят опита си там, печелят над един милион долара годишно. Напоследък ги гледам он-лайн, за да мога да си ги пускам по няколко пъти и да си водя по-добри записки, които споделям тук с всички колеги от мрежовия маркетинг у нас..

Познавам лично много от световните майстори в МЛМ като Том Шрайтер, Орин Удуърд, Орян и Хилде Сале, Кен Дън, Дона Джонсън, Ричард Брук, Ранди Гейдж, Джордан Адлър и др.

С парите от МЛМ основах издателство Анхира, през което до момента съм издал на български над 160 заглавия, лично подбирани от мен книги и учебници по МЛМ (Том Шрайтер, Джордан Адлър, Ранди Гейдж, Джон Милтън Фог и др.), личностно израстване, финансова грамотност (включително Робърт Кийосаки, Сузи Орман и др.), холистично здраве, хомеопатия, астрология и много други.

Досега съм спечелил най-различни промоции, в това число два пъти пътешествие до езерото Кламат в Орегон, САЩ (взех и баща си там, навръх неговия 67-ми рожден ден), както и три нови автомобила от АкваСорс.

Накратко, можете да ми се доверите. Ако сте готови да усвоите няколко прости умения, и вие можете да започнете да печелите хиляди и десетки хиляди лв./месец от МЛМ. А за няколко години ще се събере и първият ви спечелен милион - при това съвсем законно, помагайки на хората около вас. Ще ви кажа точно как съм го направил аз и как го правят световните майстори на МЛМ.

Когато се абонирате за МЛМотиватор, на ваше разположение, при това на български, ще получите стотици статии от водещи световни майстори на мрежовия маркетинг, които могат да ви помогнат да печелите истински големите чекове от своя МЛМ бизнес, вместо да се задоволявате с трохи.

Ключът към успех във всяка дейност е да се усвояват нужните умения. А лидерите в професията ни са:
1. вечно гладни за повече,
2. все по-готови да се учат и да овладяват нови умения и
3. хора на честта, на които може да се разчита.

Има два типа МЛМ дистрибутори - едните гледат сериали по телевизията или четат какво пише по вестниците и се чудят защо не изкарват пари, а другите се учат от най-добрите мрежари в света и се чудят как да си харчат все по-големите чекове. (Впрочем, това е друга тема - какво да правите със спечелените пари така, че те да ви носят още повече пасивен доход. Тази тема се нарича "финансова грамотност" и е една от най-важните за всеки човек. Затова на нея в МЛМотиватор е посветен цял раздел.)

Абонаментът за МЛМотиватор е 5 евро на месец. За тези 5 евро на месец можете да отидете веднъж в месеца на кино - без пуканки. Или можете да научите как всеки месец да печелите 1000, 2000, 5000, 10000 или повече от своя мрежов маркетинг.

Как да се абонирате?

За сравнение, само за платеното обучение от Том Шрайтер аз давам над 200 евро на година. Отделно съм абониран за Networking Times и куп други професионални издания, както и редовно купувам книги и аудиосеминари на английски по МЛМ от най-добрите.

И понеже: а) не мога да издам всичко и б) много съм добър в предаването на най-важното (например, мога да резюмирам с думи прости статия от три страници само в една), реших да създам този платен абонамент - така когато научавам, превеждам, резюмирам и пиша полезни неща, вие ще можете да ги ползвате само за малка част от реалната цена, даже практически безплатно (например, само преводът на една статия от 5-6 стр. излиза поне 20 лв.)

Не зная дали има друго място в Мрежата, където да се предлагат толкова много полезни материали, удобно събрани на едно място, на толкова достъпна цена. А и засега в България са малко хората, които сериозно искат да станат професионалисти в МЛМ. Затова вие може да бъдете измежду първите. Заслужава си!

Как да се абонирате?

А, за малко да забравя бонусите!
- участие в играта "Потоци пари" на Кийосаки само за 10 лв. вместо за 30 лв.
- възможност да си купите играта "Потоци пари" само за 119 лв. вместо за 180 лв.
Повече за играта "Потоци пари" можете да научите от самия Робърт Кийосаки.

Направете това, което е по-добро за вас. Още веднъж, благодаря за доверието.

с уважение: д-р Петър Найденов

Как да се абонирате?
« Последна редакция: 07, Май, 2018, 23:07:28 от anhira »
Аз помагам на хората да са по-здрави и да печелят повече пари