Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: Холистичен подход  (Прочетена 4294 пъти)

Неактивен anhira

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Публикации: 199
  • Karma: +7/-2
  • Мечтайте и творете!
    • Профил
Холистичен подход
« -: 07, Януари, 2010, 07:46:39 »
Преди години бях в САЩ и си донесох книга “Лечение на псориазис” по Едгар Кейси. Това бе първата ценна информация, която ми отвори очите и ми помогна да започна да разбирам същността на заболяването. После учих природолечение и хомеопатия, които се оказаха много полезни. Също така се запознах с книгите на д-р Гейбриъл Казънс, д-р Бернард Йенсен и други холистични лекари. Освен това от години консумирам и препоръчвам суперхраните АкваСорс.

Всичко това допринесе за подобряването на здравето ми. Мога да кажа, че сега нямам псориазис. А също така от повече от 10 години не се е налагало да вземам химични лекарства, освен един-единствен път, когато вследствие на много голям стрес в Русия бях вдигнал кръвното и изпих една таблетка за кръвно.

Оттогава съм помогнал на няколко души да се изчистят. Все се каня да напиша сайт по въпроса и може би ще го сторя скоро. А дотогава ще се постарая да споделя най-важното на този форум. Системата, която предлагам, се състои от следното:

1. Чистене на храносмилателната система и черния дроб
2. Регенерация на власинките и лигавицата на червата
3. Наместване на гръбнака
4. Суплементация с определени суперхрани и добавки
5. Лечение с класическа хомеопатия
6. Съвети за живот и хранене
7. Медицинска астрология

Ако проявявате интерес, мога да ви помогна - някои хора се повлияват и за 2-3 месеца, но по-вероятно е да се наложи да се следват указанията поне 6 месеца. Освен това е възможно да си имате дразнител, който постоянно да ви трови нервите - например съпруг/а, свекърва, гаден шеф или комшия и пр. Псориазисът е един от начините да се изхвърля потиснат гняв.

Много се кефя на обяви от типа “Лекувам псориазис с витамини и мазила” - те са (меко казано) знак за това, че авторът им не е наясно с нещата. Трябва да се подходи холистично и тогава наистина има резултат. Например, има едни рибки в Турция, които помагат, ама това не е достатъчно, защото те действат отвън, а проблемът е вътрешен. Псориазисът не е кожна болест, както си мислят някои. Той е по-скоро конституционално предразположение на ниво психика, нервна система, храносмилане, черен дроб, кръв, имунитет, стави и кожа. Има отношение и към миазмите псора, гонорея, сифилис, а може би и други. Всеки случай е уникален.

Още по-тъпо е да се “лекува” псориазис с кортизон, ПУВА и метотрексат. Те просто могат да потиснат кожните прояви и имунитета и ВИНАГИ водят до усложнения. Ако случайно някой се е излекувал, вероятно това се дължи на нещо друго - например, някой гадняр се е махнал от живота му, или случайно е налучкал нещо друго.

За връзка с мен: 0888 540442 - д-р Петър Найденов, имам и e-mail peter@anhira.com
Аз помагам на хората да са по-здрави и да печелят повече пари