Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: Моята среща с Коластрата  (Прочетена 5057 пъти)

Неактивен iskrensp

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 2
  • Karma: +0/-0
    • Профил
Моята среща с Коластрата
« -: 16, Февруари, 2010, 15:39:25 »
В последния месец на 2008 започнах да приемам коластра по предписание на д-р Петър Найденов. Препоръката беше за 3-4 месеца, заедно с редуване на други Аквасорс продукти.

Хареса ми изключително много. И съвсем скоро се убедих в качествата й. В екипа от десет човека, в който бях тогава, само двама изкараха цялата зима, без да излязат в отпуск по болест заради грип или друго заболяване. Аз бях единия, като на два пъти се разминах със сривове в здравето ми - единия път поради силен стрес в работата, втория път поради продължително измръзване на ходилата. И в двата случая коластрата, приемана в значително по-големи дози, наклони везните в полза на здравето ми. Бях виждал по-рано как баща ми си идва вечерта с температура и едвам гледайки, а на следващата вечер се прибира, сякаш нищо не е било. Благодарение на коластрата, която майка ми му даде. Това е страхотна история, но нищо не може да се сравни с личния опит и усещане.

По-късно открих нейната полза и при повърхностни рани, наранявания. Забравих за периодичния проблем с афтите в устата - намазвайки ги всеки ден с коластра, болезността и чувствителността на раничката просто изчезнаха.

Има една мисъл, че здравето ни се измерва с младостта на имунната ни система - с възможността и капацитета й за възстановяване. След няколко месеца прочетох една статия за акумулиращия ефект от приемането на по-големи дози коластра в продължение на известен период от време. За ползите, които се натрупват в организма. Изкарах през пролетта на 2009 три месеца с по осем капсули на ден коластра, два пъти повече от стандартния ми прием. А от здравните лекции на д-р Юлия Цанкова оцених най-доброто, което можем да направим за здравето си - профилактика, засилване, подхранване и укрепване на организма.

Не ме разбирайте погрешно. Нещата са комплексни. Коластрата не е "вълшебно хапче". Не е реалистично да очакваш например, че ако систематично се ограбваш от съня си, не си доспиваш и приемайки капсули коластра, това ще компенсира нуждите на тялото и ще те държи здрав и в кондиция.

Не познавам друг природен дар с толкова растежни фактори и такъв силно изразен имунностимулиращ ефект.
Тя е моето 'добрутро'. Моята инвестиция в здравето ми утре.


Искрен Пушкаров