Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: Указания: как да напишете отзивите си за продуктите  (Прочетена 4242 пъти)

Неактивен anhira

 • Administrator
 • Full Member
 • *****
 • Публикации: 199
 • Karma: +7/-2
 • Мечтайте и творете!
  • Профил
Моля в своите отзиви да отговорите на следните подсказващи въпроси:

1. Какви проблеми сте имали или в каква посока сте желаели да подобрите здравето си
2. Пробвали ли сте други неща преди АкваСорс, какво по-точно и с какъв ефект
3. Как сте стигнали до идеята да ползвате продукти от АкваСорс
4. Какви продукти сте ползвали и колко време
5. Какво сте усещали по време на приемането на продуктите и какви са били резултатите
6. Какво бихте казали на други хора с подобни на вашите случаи
Аз помагам на хората да са по-здрави и да печелят повече пари

Неактивен tritedivaneta

 • Дистрибутори
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 2
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Нещо обикновено
« Отговор #1 -: 13, Януари, 2011, 09:07:38 »
Здравейте, казвам се Деяна. Преди няколко години, когато за пръв път чух "Аквасорс", веднага попитах "Защо пък Аквасорс?", сега вече знам и отговорите са ми много повече от един.
Защо Аквасорс?
Благодарение на Aквасорс съм жива,  да благодарение на няколко капсули, аз продължавам да дишам, да се радвам на децата си и да изгарям от любопитство какво ще ми донесе  утрешния ден. Историята е простичка, но много ми се иска да в споделя с вас. Аз съм майка на три деца..според нашите щампи „ майка героиня” ..нищо геройско няма в това да имаш деца, да се грижиш за тях, да ги обичаш..най-нормалното нещо на този свят.  Грижата понякога ти коства повече усилия, понякога те изтощава и измаря, но въпреки това си щастлив, че я даваш. Имаше един период, когато малките бяха на 1 и половинa и 3  и на 7 години и за няколко месеца трябваше да бъда сама с тях т.к. нашият татко беше на работа в Румъния. Справих се, но това ми костваше много енергия..напрежението беше невероятно, тътена в главата „не се справяш” започваше от сутринта, чувствах се изтощена и виновна, че губя контрола, а точно в този момент аз не трябваше да си го позволявам защото децата ми зависеха само от мен. И тогава моята приятелка ми каза „ А ти защо не пиеш нещо за енергия”,  продукти имах, цели опаковки стояха почти не отваряни „ да има за децата”. …Благодаря на себе си ,че я послушах. Започнах да пия Зелена енергия. Ако не си бях дала сметка как се 4увствах преди да започна да я пия, щях да кажа”не усещам никаква разлика”, а разлика имаше. За една две седмици..тътена „не се справяш” изчезна, „мамооо, ставай” се превърна в „хайде сънливци, има ли гладни”. Аз отново бях влязла в релси, а когато след още няколко седмици се появи възможност  децата да отидат при баба, а аз бъда при съпруга си заедно със многото книги си взех и добавките „ аз заслужавах да направя нещо за себе си”. Преживяването беше много хубаво, последния ден преди да си тръгнем към България, си подарихме една екскурзия до Сибиу, там има огромен музей на открито, който се намира н а5 км от града , зелени ливади, езера – красота. Красота, на която се любувах за кратко , защото ме ухапа пчела. Никога не съм имала каквито и да е било здравословни проблеми, а пък алергии въобще, пчели са ме хапали милион пъти, но тази път нещо се беше случило. Започнах да се подувам, да посинявам, да шурти кръв от мен , а в себе си нямах нищо. Само телефона на нашия лекар д-р Георги Хаджиев, невероятен човек , но който в тази ситуация нищо не можеше на практика да направи. Нямах нищо освен добавките на Аквасорс  5 останали капсули антиоксидант, които бяха в колата на 2 км от мястото където се намирах в момента. Георги каза да ги изпия всичките наведнъж – това беше шанса ми. Строполих се на една пейка – докато съпругът ми донесе капсулите. Нещата с мен продължаваха да се усложняват – посиня ми не само лицето, но и крайниците , започнах да дишам все по трудно, цялото ми същество беше фокусирано в една то4ка, като котва, която да ме държи да не се сгромолясам.
След няколко минути – капсулите дойдоха.
Аз ги изпих и чудото стана.
Само след 5 минути всичко беше свършило като въобще да не е било.
 За да пиеш, продукти за здраве не е необходимо да ти се случва нещо драматично, за да си подаряваш две капсули енергия на ден не е необходимо да си стигнал до улица без изход, но понякога и това се случва и когато се случи разбираш каква е истинската ценност на обикновените неща: отзовалия се приятел, разпилените зелени капсули в чантата ти и радостта,че имаш шанса да продължиш нататък.
Та затова Аквасорс капсулите - обокновените неща, които ти променят живота.
Усмихнат ден:)