Форум АНХИРА - здраве, успех, свобода

Автор Тема: Псориазисът ми изчезна  (Прочетена 4565 пъти)

Неактивен anhira

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Публикации: 199
  • Karma: +7/-2
  • Мечтайте и творете!
    • Профил
Псориазисът ми изчезна
« -: 07, Януари, 2010, 07:43:51 »
Разболях се от псориазис на 12 години приблизително. С моите родители ходихме при всички лекари в нашия град. Резнаха ми част от кожата на ръката, за да видим дали със сигурност е псориазис и какъв вид е. През зимата на 2007-2008 година бях най-зле, тогава влязох в болницата в Монтана. Биха ми витамини, пекох се на кварц и ме мазаха само с кортизонови препарати. После разбрахме колко са вредни всички кортизонови пасти, с които се мажех повече от година.

Както и да е. Излязох от болницата по-зле, отколкото влязох. Много лошо се чувствах, навсякъде ме сърбеше и болеше. Нямаше чиста част от тялото ми без псориазис. Бях страшна картинка. Всички стаи в нас бяха в кори, а дрехите ми бяха в кръв, защото страшно ме сърбеше и аз не спирах да се драпя. Това продължи доста време, докато съвсем случайно попаднахме на една дистрибуторка (на АкваСорс) от нашия град. Майка ми отиде при нея да провери за какво става въпрос. Тя даде на майка ми книгата на д-р Петър Найденов и брошури за различни продукти.

Обадихме се лично на д-р Найденов, той дойде в Монтана, отидохме при него, говорихме, препоръча ми различни продукти и се прибрахме. Започнахме всичко, каквото той ни каза, без да се притесняваме за парите, майка и татко даваха всичко само и само да ми помогнат. Отначало не виждах никакъв особен ефект, но след третия месец стана чудо. Местата с корите започнаха постепенно да се изглаждат, но доста бавно. Така лека-полека се изчистих напълно.

Сега останах на поддържащо лечение, това стана след 6 месеца активно и редовно употребявах всички продукти изписани ми от д-р Найденов. Уверих ме се, че заболяването идва отвътре от организма, а не е външно и, че с никакви мазила не можем да помогнем. Използвахме: Коластра, ЕМК, Лесно начало, Алое Фреш, Ливър Кленз, Зелена Енергия, Ензими, Бифидус, АФА-водорасли, Ацидифилус, Хималайска сол.

През време на това лечение докторът ни изписа и хомеопатични лекарства (капки). Не ги описвам последователно, защото не помня как точно сме ги ползвали, но всичко сме пили строго определено, както ни е било казано и не сгрешихме. Много сме доволни, че попаднахме на точния лекар и му се доверихме напълно!

Анелия Георгиева Ангелова, гр. Монтана, тел. 0888-329262.
Аз помагам на хората да са по-здрави и да печелят повече пари